Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2019

За принципової позиції прокуратури Полтавської області двох чоловіків, які при розбійному нападі на помешкання подружжя у м. Гребінка заволоділи 200 000 грн, завдаючи при цьому потерпілій ударів розрядом електричного струму по голові, взято під варту

Установлено, що  двоє раніше не судимих чоловіків наприкінці травня поточного року вирішили здійснити розбійний напад на помешкання місцевих жителів в м. Гребінка.

 

Скориставшись відчиненими дверима зловмисники проникли до будинку, господаря  на той час вдома не було, тож чоловіки зв’язали його дружину. У подальшому, нападники, погрожуючи жінці фізичною розправою, почали наносити електрошокером удари розрядом електричного струму в область голови та шиї і таким чином змусили потерпілу сказати код від сейфу, який знаходився у будинку.

 

Дізнавшись код зловмисники викрали із сейфу грошові кошти в сумі близько 200 тисяч гривень, талони на пальне, а також мобільний телефон потерпілої.

 

Завдяки скоординованим діям правоохоронців вже через чотири дні після нападу чоловіків затримано.

 

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) КК України.

 

За клопотанням прокуратури підозрюваних взято під варту.

 

Досудове розслідування триває, чоловікам загрожує позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2495