Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2019

Прокуратурою Полтавської області повідомлено про підозру директору турагентства, який протягом 2 років незаконно заволодів коштами туристів на майже 1 млн грн

Установлено, що протягом листопада 2017 року по лютий 2019 року директор туристичного агентства, під приводом реалізації туристичного продукту туроператорів, отримував грошові кошти від громадян, які в подальшому  обертав на свою користь.

 

Наразі здобуто докази щодо 20 епізодів злочинної діяльності туристичного агента. Вказаними діями останній спричинив потерпілим збитків на загальну суму майже мільйон гривень.

 

За процесуального керівництва прокуратури чоловіку заочно повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.1,2 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян та спричинило тяжкі наслідки) КК України та за ч.ч. 2,3 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно) КК України.

 

На даний час підозрюваний перебуває у розшуку, на належне йому майно накладено арешт.

        

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2563