Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2019

Органами прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру чоловіку, який у стані алкогольного сп'яніння вдарив чоловіка по голові, від чого останній помер

На початку травня поточного року, раніше не судимий 49-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, біля одного з магазинів Київського району м. Полтави, в ході сварки із чоловіком, завдав останньому удар кулаком по голові. 

 

Після удару потерпілий впав на землю, вдарившись головою об асфальтове покриття, отримавши в результаті цього тяжкі тілесні ушкодження. Чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні, не приходячи до тями. 

 

За процесуального керівництва прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 119 (вбивство, вчинене через необережність), ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

 

Прокуратура у своєму клопотанні вимагала взяти підозрюваного під варту, проте судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. На вказане судове рішення прокуратурою внесено апеляційну скаргу. 

 

Досудове розслідування триває.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років.

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

 

 

кількість переглядів: 2386