Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2019

За фактом підроблення документів одним з товариств, що стало підставою для звільнення особи від покарання, прокуратурою Полтавської області розпочато кримінальне провадження

Прокуратурою Полтавської області забезпечується участь у судовому розгляді справ у суді апеляційної інстанції з питань, які виникають під час виконання обвинувальних вироків у кримінальних провадженнях,  у тому числі з питань розгляду подань територіальних органів пробації щодо скасування звільнення засуджених від відбування покарання з випробуванням унаслідок невиконання покладених на них судом обов'язків та направлення їх для відбування покарання у виді позбавлення волі.

 

У ході судового розгляду справи встановлено, що засудженим у суді для підтвердження поважності причини невиконання обов'язку, покладеного на нього вироком суду в частині з'явлення  на реєстрацію в орган пробації, надано підроблені посадовими особами одного з товариств документи - договір підряду та акт приймання-передачі виконаних робіт, внаслідок чого останнього звільнено від відбування покарання.

 

Прокуратурою Полтавської області за вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР про вчинення посадовими особами товариства кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2512