Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2019

Прокуратурою Полтавської області скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка, який за місцем проживання виготовляв особливо небезпечний наркотичний засіб та збував його наркозалежним особам

Прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 42-річного жителя міста Полтави за фактами вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

 

Обвинувачений налагодив системний продаж наркозалежним особам особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого за ціною 100 грн за 1 мл наркотичної речовини. Зловмисник виготовляв наркотичні засоби за місцем проживання.

 

Досудове розслідування проведено у максимально стислі строки. Чоловік  визнав вину у вчиненні злочину, щиро розкаявся, сприяв швидкому досудовому розслідуванню та пішов на співпрацю з правоохоронними органами щодо викриття інших осіб у вчиненні тяжкого кримінального правопорушення, що стало підставою для укладення з прокурором угоди про визнання винуватості з визначенням строку покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього майна, належного підозрюваному на праві власності. 

 
Наразі очікується призначення підготовчого судового засідання у вказаній справі та прийняття судом рішення про затвердження угоди про визнання винуватості.  
 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2210