Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2019

Прокуратурою Полтавської області повідомлено про підозру чоловіку, який у змові з іншими особами, вчинив розбійний напад на фермерське господарство, спричинивши останньому збитків на суму майже півмільйона гривень

Установлено, що в квітні поточного року, вночі, на територію складського приміщення, належного фермерському господарству, проникли 47-річний чоловік та двоє 29-річних чоловіків. 

 

Охоронець складського приміщення, почувши сторонні звуки, вийшов на вулицю. У цей час до нього підбігли зловмисники у балаклавах та застосовуючи фізичну силу повалили на землю обличчям до підлоги і нанесли тілесні ушкодження у вигляді перелому ребра.

 

У подальшому один із нападників  залишився поряд із потерпілим, а двоє інших проникли до складського приміщення і винесли посівний матеріал насіння соняшника та кукурудзи вартістю близько 500 тисяч гривень.

 

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області 47-річному зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та  здоров'я особи, яка зазнала нападу,  поєднаний з проникненням у сховище) КК України  та до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Крім цього, вирішується питання про повідомлення підозри двом іншим співучасникам.

 

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2446