Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2019

За принципової позиції прокуратури Полтавської області депутата Бодаквянської сільської ради покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

За ініціативи органів прокуратури Полтавської області уповноваженим суб’єктом в сфері запобігання корупції складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією відносно депутата Бодаквянської сільської ради Лохвицького району, який будучи суб’єктом, на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції » не подав декларацію за 2018 рік у передбачений законом строк. 

 

При безпосередній участі органів прокуратури вказану особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу.

 

Прокуратура Полтавської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, спрямовані на притягнення до відповідальності осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.  

 

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2401