Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

За клопотанням прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру голові громадської організації, який незаконно привласнив бюджетні кошти у сумі понад 40 000 грн

Розслідуванням встановлено, що засновником  та головою громадської організації з метою привласнення бюджетних коштів, було  внесено завідомо недостовірні відомості до первинних бухгалтерських документів про надання послуг із вилову безпритульних бродячих тварин з метою регуляції їх чисельності на території м. Лубни, які фактично не виконані.

                                           

За процесуального керівництва прокуратури, вказаній службовій особі  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191(Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем)КК України, , ч.1 ст.366 (Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей)КК України.

 

Санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2535