Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2019

За принципової позиції прокуратури Полтавської області депутата Наталівської сільської ради Гребінківського району покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

За ініціативи органів прокуратури Полтавської області, уповноваженим суб’єктом складено протокол про адміністративне правопорушення відносно депутата Наталівської сільської ради Гребінківського району Полтавської області, який будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», не подав декларацію за 2018 рік у передбачений законодавством строк.

 

За принципової позиції прокуратури Полтавської області особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією за ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн.

 

Прокуратура Полтавської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, спрямовані на притягнення до відповідальності осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

 

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

 

кількість переглядів: 2564