Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2019

Полтавці, затриманій після збуту опію ацетильованого, обрано запобіжний захід (ФОТО)

Особливо небезпечний засіб – опій ацетильований – 33-річна жителька Полтави систематично продавала на території Подільського району міста.  Днями, після чергового продажу, її затримали правоохоронці.

Наразі жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб, а також призначено заставу на суму понад 153 тис. грн.

Під час першочергових слідчих дій уже встановлено, що зазначена особа тривалий час особисто вживає наркотичні засоби, навіть у присутності   малолітньої доньки. За це у 2017 році вона притягувалася до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП, проте на шлях виправлення не стала. Тепер їй загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Довідково: ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне виготовлення та збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені повторно;

ч. 1 ст. 184 КУпАП – ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.    

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
 
кількість переглядів: 2525