Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2019

У Кременчуці ув’язнили підозрюваного у вчиненні особливо тяжких злочинів

За процесуального керівництва Кременчуцької місцевої прокуратури в рамках розслідування кримінального провадження повідомлений про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів 38-річний житель Кременчука.

За версією слідства, увечері 5 жовтня 2019 року чоловік, перебуваючи поблизу під'їзду житлового будинку на вул. О. Білаша у м. Кременчук, під час сварки завдав мешканцю цього будинку кілька ножових поранень. На крик вибігла дружина і збиралася вже викликати поліцію. У цей час підозрюваний кілька разів вдарив ножем і її. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті швидкої, жінку медикам вдалося врятувати.  

На момент вчинення вказаного злочину зазначена особа вже перебувала у розшуку Кременчуцького районного відділення поліції за підозрою у скоєнні ДТП (ч. 2 ст. 286 КК України), також правоохоронці отримали ухвалу про його затримання з метою приводу до суду. Тож після події, яка сталася на вул. О. Білаша, зловмисник швидко втік.

Однак на початку листопада завдяки злагодженій роботі Кременчуцької місцевої прокуратури та органів поліції місце перебування підозрюваного вдалося встановити. Він переховувався в квартирі одного із житлових будинків м. Суми. На виконання ухвали  слідчого судді чоловіка затримали і доставили у Кременчук.

Наразі дії зловмисника кваліфіковані за ч .1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15, п. 13 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України. Ухвалою слідчого судді  Крюківського районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури

Полтавської області

 

кількість переглядів: 2282