Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2020

Полтавець повідомлений про підозру у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з погрозою застосування насильства

У рамках розслідування кримінального провадження 25-річний житель Полтави повідомлений про підозру у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи (ч. 1 ст. 187 КК України). Також йому обраний запобіжний захід у виді тримання під вартою.   

За версією слідства, ввечері 7 січня цього року підозрюваний підійшов до двох перехожих 18 та 16 років і запитав, чи є у них гроші. Отримавши негативну відповідь, він почав погрожувати старшому хлопцю ножем. Юнак дістав із кишені 9 грн. Вирвавши з рук купюри, полтавець наставив ножа до грудей молодшого. Останній змушений був дістати гаманець, з якого зловмисник висмикнув не менше 390 грн.

Через 30 хвилин нападника затримали працівники поліції, яких викликали потерпілі.

Досудове розслідування триває.      

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2554