Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2020

На Полтавщині припинена реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів на загальну суму понад мільйон гривень (ФОТО)

Прокуратура Полтавської області спільно з поліцією на території Миргородського району припинили реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів у рамках розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання з метою продажу та збут незаконно виготовлених підроблених марок акцизного податку за попередньою змовою групою осіб). Під час  обшуків із незаконного обігу (магазинів та підсобних приміщень) вилучено майже 12 тис. пляшок лікеро-горілчаних виробів та понад 8 тис. пачок цигарок орієнтовною вартістю на понад 1 млн. 200 тис. грн. 

  

За версією слідства, вказана продукція реалізовувалася через торгові точки та магазини Миргородського району за домовленістю з їхніми власниками. Зазначений товар виготовлявся із сировини сумнівної якості, а тому міг становити небезпеку для життя та здоров’я споживачів.

Досудове розслідування триває. Вживаються заходи для встановлення усіх осіб, причетних до виготовлення та продажу фальсифікату.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області 

 

кількість переглядів: 2880