Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2020

У Кременчуці розшукали і взяли під варту чоловіка, який підозрюється у розбійному нападі

За процесуального керівництва Кременчуцької місцевої прокуратури 24-річному жителю Кременчуцького району повідомили про підозру у розбої, поєднаному із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 КК України). Також 19 березня 2020 року Крюківський районний суд взяв його під варту на 60 діб без права внесення застави.

Так, 8 березня небайдужа жінка повідомила лікарів швидкої допомоги, що біля під’їзду будинку, в якому вона мешкає, лежить чоловік із відкритою травмою голови. Цією особою виявився 43-річний кременчуківець. Пізніше з’ясувалося, що його не лише жорстоко побили, а й викрали особисті речі. У ході проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний громадянин України ромського походження.

За версією слідства, чоловіки познайомилися того ж дня біля автозаправної станції і вживали алкогольні напої. Скориставшись тим, що потерпілий відвернувся, ром наніс йому кілька ударів палицею по голові. Коли побитий втратив свідомість, зловмисник забрав у нього мобільний телефон, гаманець, рюкзак і втік. Увесь цей час він переховувався від поліції.  

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2157