Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2020

У Горішніх Плавнях судитимуть керівника підприємства, підозрюваного у порушенні правил безпеки під час виконання робіт

Горішньоплавнівський відділ Кременчуцької місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт стосовно керівника підприємства, який підозрюється у вчиненні злочину за 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, що створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків).

За версією слідства, керівник підприємства, яке здійснює господарську діяльність з роздрібної торгівлі паливно-мастильними матеріалами у м. Горішні Плавні, будучи відповідальним за охорону праці і техніку безпеки, надавав населенню послуги із заправки автомобілів бензином та дизельним пальним без дозволів на виконання робіт та експлуатацію обладнання.

Відповідно до санкції статті вказане правопорушення карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2087