Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2020

Колишній головний бухгалтер виконавчого комітету Кременчуцької міськради підозрюється у спричиненні інтересам громади понад 2,7 млн грн збитків

За процесуального керівництва Кременчуцької місцевої прокуратури колишньому головному бухгалтеру виконавчого комітету Кременчуцької міської ради повідомлено про підозру у неналежному виконанні своїх посадових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало тяжких наслідків громадським інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

За версією слідства, перебуваючи на посаді, підозрювана не перевіряла відомості по заробітній платі, які готувала її підлегла. У результаті упродовж двох років (із червня 2016 по липень 2018) обоє жінок отримали заробітну плату з перевищенням розміру премій та надбавок за вислугу років і досягнення у праці. Згідно з висновком експерта, громадським інтересам, в особі виконавчого комітету Кременчуцької міськради, було завдано матеріальну шкоду на понад 2 млн 700 тис. грн.

Досудове розслідування триває. Матеріали щодо іншого бухгалтера  виділені в окреме провадження.   

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2685