Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2020

Припинена діяльність осіб – вилучено продукцію без марок акцизного податку орієнтовною вартістю майже 90 млн грн (ФОТО)

За сприяння Офісу Генерального прокурора прокуратура Полтавської області спільно з СБУ на території Дніпропетровщини припинили діяльність групи осіб, які займалися незаконним зберіганням, перевезенням та реалізацією підакцизних товарів. Під час санкціонованих обшуків зі складів вилучили понад 12 тис. коробок, наповнених цигарками різних марок, орієнтовною вартістю майже 90 млн грн.

За версією слідства, у липні 2019 року особи, попередньо домовившись між собою, у «підпільних» цехах організували незаконне виготовлення тютюнової продукції. У подальшому цигарки продавали на території нашої держави та транспортували через митний кордон України.

 

Досудове розслідування триває за ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 204 (незаконне придбання, транспортування з метою збуту, а також збут підакцизних товарів, вчинені групою осіб).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2664