Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2020

Заступника із Полтавського облуправління лісового та мисливського господарства судитимуть за спричинення державі понад 470 тис грн збитків

Полтавською обласною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт стосовно одного із заступників начальника Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства за зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та видачу завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України).     

За даними слідства, обвинувачений упродовж 2017-2018 років видав більше 60 сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій, в які вніс недостовірні відомості. У документах ділова деревина зазначалася, як технологічна, що давало змогу занижувати її вартість і призвело до спричинення державі понад 470 тис. грн збитків.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало слідче управління Головного управління Національної поліції в Полтавській області.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2411