Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2020

На Полтавщині викрито шахрайську схему продажу транспортних засобів (ФОТО)

Полтавською обласною прокуратурою спільно з поліцією викрито групу осіб, які, зловживаючи довірою громадян, організували шахрайську схему продажу автомобілів іноземного виробництва.   

За даними слідства, троє чоловіків та жінка з метою протиправного збагачення через мережу Інтернет за цінами, нижче ринкових, здійснювали реалізацію автомобілів із підробленими номерними знаками та документами, що в подальшому унеможливлювало державну реєстрацію транспортних засобів у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ. 

Під час обшуків у місцях проживання фігурантів, приміщеннях, де виготовляли підробки, вилучені номерні знаки, готівку та інші речові докази.

 

Наразі зловмисникам готується повідомлення про підозру у шахрайстві, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки (ч. 3 ст. 190 КК України) та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції України в Полтавській області за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2052