Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

За процесуального керівництва Полтавської місцевої прокуратури вітчиму повідомлено про підозру в умисному вбивстві пасинка

Наприкінці січня цього року 47-річний полтавець, перебуваючи за місцем свого проживання у стані алкогольного сп’яніння, лезом сокири вдарив по голові 32-річного пасинка, який спав у кімнаті.  

За даними слідства, злочин вчинено на ґрунті давніх неприязних стосунків, що виникли між чоловіками через поведінку потерпілого, який ніде не працював та часто виносив із дому цінні речі.

Після скоєного вітчим зателефонував у поліцію, повідомив, що вбив пасинка, та до приїзду правоохоронців намагався покінчити життя самогубством.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, потерпілого у тяжкому стані доставлено до реанімаційного відділення однієї з лікарень міста, де він невдовзі помер. У зв’язку із цим за процесуального керівництва Полтавської місцевої прокуратури під час досудового розслідування дії особи перекваліфіковано із закінченого замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України) на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині (ч. 1 ст. 115 КК України). За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, Київським районним судом Полтави підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Слідчі та процесуальні дії тривають.

 

Пресслужба Полтавської

обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2045