Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2021

Юнаку, який стріляв у центрі Полтави, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури 18-річному полтавцю повідомлено про підозру в хуліганстві, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України).

За даними слідства, у п’ятницю, 12 лютого цього року, у центрі міста, близько 12 години юнак, перебуваючи за кермом автомобіля «Toyota Camry», незважаючи на присутність пасажирів у салоні авто, водіїв інших транспортних засобів, що рухалися в попутному напрямку, відпочиваючих у парку «Корпусний сад», грубо нехтуючи загальними правилами поведінки в суспільстві, з відчиненого вікна автомобіля здійснив 8 пострілів зі стартового (шумового) пістолета в сторону парку.

Одразу після скоєного злочину слідчим у справі проведено невідкладний огляд автомобіля та вилучено пістолет. У подальшому Октябрським районним судом м. Полтави відмовлено у задоволенні клопотання слідчого, погодженого з прокурором, про надання дозволу на такий огляд. Окрім цього, судом відмовлено в арешті вилученого пістолета як речового доказу, що, у свою чергу, ускладнюватиме досудове розслідування.

Наразі вирішуватиметься питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  
кількість переглядів: 2165