Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

Зухвалий злочин, вчинений стосовно 16-річної дівчини, – підозрюються двоє жителів Кременчуцького району

Козельщинським відділом Глобинської окружної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смерті 16-річної дівчини. Йдеться про подію, що сталася 30 квітня цього року вночі в одному із сіл Кременчуцького району. Неповнолітня відпочивала разом зі знайомими, уранці її тіло на узбіччі дороги неподалік села виявили перехожі та повідомили правоохоронців.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження двом жителям Кременчуцького району повідомлено про підозру: 15-річному хлопцю – у зґвалтуванні, вчиненому щодо неповнолітньої особи (ч. 3 ст. 152 КК України); 20-річному юнаку – у ненаданні допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, що спричинило смерть потерпілої,  втягненні неповнолітнього в злочинну діяльність та підбуренні до вчинення дій сексуального характеру (ч. 3 ст. 136, ч. 1 ст. 304, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 152 КК України).     

За клопотаннями слідчого відділу поліції № 2 Кременчуцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, погодженого прокурором Козельщинського відділу Глобинської окружної прокуратури, Комсомольським міським судом підозрюваним обрано запобіжні заходи: 15-річному хлопцю – тримання під вартою без права внесення застави, 20-річному юнаку – домашній арешт з 22.00 до 6.00 години. 

Слідчі та процесуальні дії тривають. Стан досудового розслідування перебуває на контролі Полтавської обласної прокуратури.

 

Пресслужба Полтавської

обласної прокуратури
кількість переглядів: 2171