Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2021

Органами Полтавської обласної прокуратури перевірено додержання вимог законодавства при виконанні покарань, не пов’язаних із позбавленням волі

Органами Полтавської обласної прокуратури у філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області та її територіальних підрозділах проведено перевірки з питань додержання вимог кримінально-виконавчого законодавства України. Зокрема, перевірено стан виконання кримінальних покарань засудженими до громадських, виправних робіт, штрафу, позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю тощо.

Під час перевірок виявлено три випадки керування транспортними засобами особами, які рішеннями судів позбавлені права керувати транспортними засобами. Відомості про вказані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 389 КК України (ухилення засудженого від відбування покарання у виді позбавлення права займатися певною діяльністю). Також за результатами перевірок керівникам філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області та її територіальних підрозділів внесено 12 документів прокурорського впливу, які перебувають на розгляді.  

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2245