Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2021

Привласнення ювелірних виробів майже на 900 тис грн – прокуратура підтримала публічне обвинувачення стосовно продавчині магазину

Полтавською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 43-річної жительки Полтави  та  доведено  її  вину у привласненні чужого майна, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

У суді першої інстанції прокуратурою доведено, що вказана особа, працюючи старшим продавцем у магазині фізичної особи-підприємця, привласнювала, а у подальшому здавала до ломбардів ювелірні прикраси. Упродовж січня 2014 – липня 2015 років жінка привласнила 95 виробів із золота, спричинивши роботодавцю збитки на загальну суму майже 900 тис. грн.               

Вироком Октябрського районного суду Полтави особі призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією половини майна, що є власністю обвинуваченої, також її позбавлено права займати посади та займатися діяльністю, пов’язаними з обліком, зберіганням і розпорядженням матеріальними цінностями і грошовими коштами, строком на 2 роки.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2463