Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.06.2022

Ракетний удар у місті Кременчук. Прокуратура перевірить дії службових осіб торговельного центру

За процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

У ході слідства перевірятимуться дії службових осіб кременчуцького торговельного центру щодо вжиття заходів із цивільного захисту працівників та відвідувачів центру, зруйнованого під час ракетного удару.

На даний час відомо про 18 загиблих, тіла яких дістали з-під завалів. За медичною допомогою звернулося 59 осіб, з яких половина людей перебувають у тяжкому стані, 1 житель Кременчука від отриманих травм помер у лікарні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Кременчуцьким районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.  

Нагадаємо, учора, 27 червня, збройні сили РФ здійснили  ракетний обстріл  міста Кременчука Полтавської області, унаслідок якого постраждали люди та повністю зруйновано цивільний об’єкт – торговельний центр.

За фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством, триває досудове за ч. 2 ст. 438 КК України. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Управлінням Служби безпеки України в Полтавській області за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1785