Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2023

Службова недбалість зі збитками у майже 4 млн грн – підозрюють заступника керівника одного з управлінь виконавчого комітету Полтавської міської ради (ФОТО)

Прокурорами Полтавської обласної прокуратури заступнику керівника одного з управлінь виконавчого комітету Полтавської міської ради, який є депутатом районної у місті Полтаві ради, повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Досудовим розслідуванням посадовець підозрюється у підписанні документів із завищеною вартістю виконаних робіт, унаслідок чого харківське підприємство, що забезпечувало благоустрій полтавських вулиць, безпідставно отримало з місцевого бюджету майже 4 млн грн.

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури слідчі дії у кримінальному провадженні здійснюються Головним управлінням Національної поліції в Полтавській області, оперативний супровід – Управлінням Служби безпеки України в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  
кількість переглядів: 2322