Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2023

Розбійний напад на пенсіонера – засуджено 2 жителів Кіровоградської області (ФОТО)

За публічного обвинувачення Кременчуцької окружної прокуратури 2 жителів  Кіровоградської  області  (31-річного чоловіка та 39-річну жінку) визнано винними у розбої, поєднаному з проникненням у житло, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 187 КК України).

Чоловіку призначено покарання у виді 10 років, жінці – 7,5 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, належного обвинуваченим.   

Нагадаємо, 22 лютого 2021 року один із мешканців с. Кіндрівка Кременчуцького району повідомив працівників поліції про розбійний напад на сусіда.

Правоохоронці, які прибули на виклик, встановили, що напередодні ввечері до будинку тяжко хворого самотнього пенсіонера  проникли  чоловік і жінка. Зловмисники жорстоко побили господаря оселі, а коли потерпілий  втратив свідомість, зв’язали його шматком електричного кабелю та гумовою камерою від велосипеда, заволоділи двома тисячами гривень, двома мобільними телефонами і зникли з місця події.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося відділенням поліції № 2 Кременчуцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області. 

Вирок постановлено Автозаводським районним судом Кременчука. До набрання ним законної сили особи перебуватимуть під вартою.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1794