Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2023

Унаслідок ДТП в Лубенському районі постраждала малолітня дитина – підозрюваного взяли під варту (ФОТО)

Лубенська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ДТП, унаслідок якої постраждав 8-річний хлопчик.

За даними слідства, 14 червня цього року в селі Лазірки Новооржицької територіальної громади 35-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на узбіччя дороги та допустив зіткнення з малолітнім велосипедистом. Унаслідок ДТП дитина отримала перелом ноги та інші ушкодження і наразі перебуває в лікарні.

Під час досудового розслідування встановлено, що мотоцикліст не має посвідчення водія, відтак – права керувати транспортними засобами, а рівень алкоголю в його крові становив понад 2 проміле.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Окрім цього, за клопотанням слідчого, погодженого прокурором, Хорольським районним судом підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Слідчі дії здійснюються відділенням поліції № 2 Лубенського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1280