Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2023

Кременчуківця, підозрюваного у катуванні малолітніх дітей співмешканки, взяли під варту (ФОТО)

За    процесуального    керівництва    Кременчуцької    окружної   прокуратури   38-річному кременчуківцю повідомлено про підозру у катуванні малолітніх дітей (ч. 1 ст. 127 КК України).

Також за клопотанням слідчого і прокурора Крюківським районним судом Кременчука підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, чоловік 20 липня цього року, перебуваючи за місцем проживання в стані алкогольного спʼяніння, вимагав у дітей зізнатися в крадіжці грошей та побив 8-річну доньку і 6-річного сина своєї співмешканки. 

Окрім цього, на руці хлопчика виявлено тілесне ушкодження, зовні схоже на кульове поранення.

З метою встановлення ступеня тяжкості отриманих дітьми тілесних ушкоджень у кримінальному провадженні призначено судово-медичні експертизи.

Досудове розслідування триває. Слідчі дії здійснюються відділенням поліції № 1 Кременчуцького районного управління поліції ГУНП в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.    

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 7506