Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2023

За намагання пограбувати пенсіонера полтавця засуджено на 6,5 років

За публічного обвинувачення Полтавської окружної прокуратури 39-річного жителя Полтави визнано винним у закінчених замахах на грабіж та викрадення офіційних документів, вчинених в умовах воєнного стану, з корисливих мотивів (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 186, ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 357 КК України).

Доведено, що 14 квітня цього року на вул. Соборності у Полтаві зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вихопив із рук пенсіонера гаманець із грошима та банківськими картками, однак не довів злочини до кінця, оскільки був затриманий свідком події та переданий правоохоронцям.

Упродовж свого життя полтавець неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини. Наразі за скоєне Київським  районним судом Полтави його позбавлено волі на 6,5 років. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Довідково: відповідно до Законів України «Про платіжні послуги», «Про електронні документи та електронний документообіг» банківські картки є офіційними документами.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 8325