Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2023

Стоп наркотики. У Полтаві викрили співмешканців за підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин (ВІДЕО, ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури у Полтаві викрили чоловіка та жінку за підозрою у скоєнні злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

За даними слідства, співмешканці налагодили збут заборонених речовин жителям Полтавської та інших областей України. Розфасовували «товар» за місцем свого проживання. Реалізовували шляхом «закладок» та через компанію з експрес-доставки.

Під час обшуку в квартирі підозрюваних правоохоронці вилучили картонні коробки та різноманітні ємності з речовинами, зовні схожими на особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс і психотропні речовини –  амфетамін, PVP, загальною масою майже 3 кг – точну кількість встановить експертиза. Окрім цього, вилучено зіп-пакети, вакуматори, ваги та інші речові докази.

Наразі полтавцям повідомлено про підозру

у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинених за попередньою змовою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України);

у використанні коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 306 КК України).

Також за клопотаннями слідчого і прокурора Октябрським районним судом Полтави обом особам обрано запобіжні заходи – тримання під вартою без права внесення застав.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється ГУНП в Полтавській області.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 4971