Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2023

У Полтаві затримали фітнес-тренера, який ображав військовослужбовців ЗСУ

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури затримано фітнес-тренера з Полтави.

За даними слідства, 28 серпня 2023 року на одній із вулиць Полтави чоловік, порушуючи громадський порядок, словесно образив та принизив працівників Полтавського обласного територіального центру комплектування  та соціальної підтримки, які виконували свої службові обов’язки. Одним із працівників був військовослужбовець, котрий повернувся із зони бойових дій.

Свої дії тренер фіксував на камеру. У подальшому відзняте відео з «коментарями» виклав на власній сторінці в соціальній мережі.

Увечері 29 серпня, перебуваючи у публічному місці, під час перевірки документів працівниками поліції він завдав тілесні ушкодження одному з них.

Наразі особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання щодо повідомлення тренеру про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Викриття та затримання здійснено працівниками поліції та УСБУ в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.   

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 3468