Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2023

Ображав військовослужбовців та завдав тілесні ушкодження правоохоронцю - полтавському фітнес-тренеру повідомили про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури фітнес-тренеру з Полтави повідомлено про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків та образі честі і гідності військовослужбовця, а також виготовленні і поширенні матеріалів, які містять образу честі і гідності (ч. 2 ст. 345, ч. ч. 1, 2 ст. 435-1 КК України).
 
Окрім цього, йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.
 
 
Нагадаємо, за даними слідства, у серпні на одній із вулиць Полтави чоловік словесно образив та принизив працівників Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які виконували свої службові обов’язки. Одним із працівників був військовослужбовець, котрий повернувся із зони бойових дій.
 
Свої дії тренер фіксував на камеру. У подальшому відзняте відео з «коментарями» виклав на власній сторінці в соціальній мережі.
 
Також встановлено, що 29 серпня під час перевірки документів працівниками поліції полтавець поводився зухвало, нецензурно  висловлювався та завдав тілесні ушкодження одному з правоохоронців.
 
Викриття та затримання особи здійснювалося працівниками поліції та УСБУ в Полтавській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2953