Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2023

Стоп наркотики. У Зінькові виявлено збут наркотичних засобів (ФОТО)

За процесуального керівництва Диканської окружної прокуратури у місті Зіньків викрили 41-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні злочину у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

За даними слідства, чоловік за місцем свого проживання налагодив збут особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого жителям Полтавської області.

Під час обшуку домоволодіння зловмисника правоохоронці вилучили ємності з речовинами, які могли використовуватися для виготовлення наркотичних засобів, поліетиленові пакети з подрібненою речовиною, зовні схожою на макову солому. Окрім цього, медичні шприци із залишками речовини, зовні схожої на особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований, та інші речові докази.

Точну кількість вилучених заборонених речовин встановить експертиза.

 

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється відділенням поліції № 4 Полтавського районного управління поліції ГУНП в Полтавській області.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2737