Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2023

Розповсюдження заборонених речовин шляхом «закладок» - підозрюваного взяли під варту (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури 30-річному жителю Кременчука повідомлено про підозру у незаконному придбанні, виготовленні, перевезенні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, у вересні цього року чоловік у месенджері отримав повідомлення із зазначенням місця розташування наркотичних засобів та психотропних речовин. У подальшому на власному автомобілі він привіз «товар» додому, розфасував і поїхав у Полтаву з метою розповсюдження.

Наразі встановлено причетність особи до здійснення понад 40 «закладок».

Під час затримання правоохоронці вилучили в кременчуківця 10 згортків особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу, у ході обшуків в автомобілі та за місцем проживання – згортки клейкої стрічки, полімерні пакетики, пластикові колби, електронні ваги тощо. По вилучених речових доказах призначені судові експертизи.

У четвер, 14 вересня, за клопотанням слідчого і прокурора Октябрським районним судом Полтави особі обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Під час судового засідання підозрюваний розповів, що мотивом для скоєння злочину стала необхідність погашення великої суми кредиту, яку він програв в азартні ігри.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Слідчі дії здійснюються Полтавським районним управлінням поліції ГУНП в Полтавській області.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 3277