Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2023

Тютюнові вироби та лікеро-горілчана продукція на понад 23 млн грн. Правоохоронці Полтавщини викрили протиправну діяльність осіб у сфері обігу підакцизних товарів (ФОТО)

Правоохоронці Полтавщини викрили протиправну діяльність у сфері обігу підакцизних товарів працівників місцевого товариства та двох жителів Харківської області.

Під час обшуків на території товариства, в складських та гаражних приміщеннях, розташованих у Полтавській та Харківській областях, вилучено понад 180 тис. пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку та  майже 37 тис. літрів лікеро-горілчаної продукції, у тому числі із акцизними марками з ознаками підробки.

Загальна орієнтовна вартість вилученого – понад 23 млн грн.

Наразі до суду направлені клопотання про накладення арешту на вказані речові докази.

 

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури слідчі дії у кримінальному провадженні здійснюються детективами Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області, оперативний супровід – співробітниками управління оперативно-розшукової діяльності Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Попередня правова кваліфікація – ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів, що становлять загрозу для життя і здоров`я людей).

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  
кількість переглядів: 1622