Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2023

Стоп наркотики. На Полтавщині правоохоронці викрили місцевих жителів за підозрою у збуті заборонених речовин в особливо великих розмірах (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури затримано двох полтавців, які налагодили постачання заборонених речовин жителям інших областей.

За даними слідства, продаж наркотиків та психотропних речовин відбувався через мережу «Інтернет», розповсюдження – шляхом поштових відправлень.

Під час обшуків за місцями проживання полтавців, в орендованому будинку та офісному приміщенні правоохоронці вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс орієнтовною вагою понад 20 кг, матеріали для фасування, мобільні телефони тощо. Речові докази направлені на експертизи.

Наразі чоловікам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні з метою збуту, а також збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинених повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

За клопотаннями слідчого і прокурора Октябрським районним судом Полтави підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Окрім цього, вирішується питання щодо повідомлення про підозру ще двом жінкам та чоловіку, які «допомагали» у наркобізнесі. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється ГУНП в Полтавській області.  

Пресслужба Полтавської  
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1609