Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2023

Били, стріляли з револьвера та припікали тіло – у розбої підозрюють трьох жителів Полтавщини (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури трьом жителям області повідомлено про підозру у розбої, поєднаному з проникненням у житло, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України).

За даними слідства, 29 вересня цього року, вночі чоловіки проникли в оселю одного з полтавців та змушували віддати гроші, застосовуючи психологічний тиск і фізичне насильство.

Зловмисники били потерпілого, стріляли з револьвера в ноги, припікали тіло запальничкою. Не отримавши коштів, привласнили мобільний телефон, револьвер під патрон «Флобера» та відеокамеру.

Підозрювані – двоє жителів Полтавського району та 28-річний мешканець Полтави, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі, наркозлочини, незаконне позбавлення волі людини і заволодіння транспортним засобом.

Наразі полтавцю обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави, його спільникам – домашній арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Слідчі дії здійснюються ГУНП в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1125