Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2024

Особливо тяжкі злочини, скоєні у Лубнах. Підозрюваного взяли під варту (ФОТО)

За процесуального керівництва Лубенської окружної прокуратури 40-річному уродженцю  Кременчуцького району повідомлено про підозру в умисному вбивстві та закінчених замахах на умисне вбивство двох і більше осіб та малолітньої дитини (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

Окрім цього, за клопотанням слідчого і прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без визначення розміру застави.

За даними слідства, 7 січня 2024 року чоловік, який тимчасово проживає в Лубнах, прийшов у будинок своїх знайомих, де розкладним ножем вдарив у шию жінку та кухонним ножем завдав по кілька ударів також у шию її співмешканцю та 13-річному сину.

Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події. Cпівмешканця та малолітню дитину госпіталізовано до медичного закладу.

За висновком лікарів, цього дня підозрюваний перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’янінь.    

Наразі усі обставини та мотиви скоєння злочину встановлюються.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Лубенським районним відділом поліції ГУНП в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.      

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1064