Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2024

Побив дітей співмешканки, нібито за крадіжку грошей. У Кременчуці засудили місцевого жителя (ФОТО)

За публічного обвинувачення Кременчуцької окружної прокуратури 39-річного місцевого жителя визнано винним у спричиненні легких тілесних ушкоджень та катуванні малолітніх дітей (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 127 КК України).     

У суді прокурором доведено, що 19 липня 2023 року чоловік та батько співмешканки, перебуваючи на кухні, вживали алкогольні напої. Під час раптово виниклого конфлікту чоловік із пневматичного пістолета вистрілив господарю оселі у вухо. 

Наступного дня, також перебуваючи за місцем проживання у стані алкогольного сп’яніння, чоловік вимагав у доньки та сина співмешканки зізнатися у крадіжці 200 гривень. Почувши у відповідь, що грошей діти не брали, він їх побив. Окрім цього, з пневматичного пістолета вистрілив хлопчику в руку.

На момент скоєння кримінальних правопорушень дівчинці було 8 років, хлопчику – 6.

За висновками експертів, унаслідок злочинних дій батько співмешканки та її малолітні діти отримали легкі тілесні ушкодження.

Крюківським районним судом Кременчука чоловіка позбавлено волі на 4 роки. До набрання вироком законної сили особа перебуватиме під вартою.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 347