Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2024

За придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини полтавку позбавили волі на 9 років (ФОТО)

За публічного обвинувачення Полтавської окружної прокуратури 42-річну мешканку Полтави засуджено за незаконні придбання, виготовлення, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини, вчинені повторно (ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України).    

Жінці призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

У суді прокурор довів, що у 2022 році полтавка через месенджер придбала особливо небезпечну психотропну речовину 4-ММС загальною масою майже 77 г. Отриману в поштоматі посилку вона принесла додому та розфасувала  «товар» у поліетиленові пакетики з метою подальшого збуту шляхом «закладок».  

 

Під час обшуку за місцем проживання особи правоохоронці виявили 35 пакетиків із забороненою речовиною, які полтавка не встигла розкласти.  

Свою вину у скоєнні злочину жінка визнала. У суді пояснила, що є наркозалежною, а наразі проходить замісну підтримувальну терапію.

Вирок постановлено Октябрським районним судом Полтави. До набрання ним  законної  сили  із  врахуванням  стану  здоров’я  обвинуваченої  їй  обрано запобіжний захід – домашній арешт у нічний час.         

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 426