Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2024

Питання комплексної допомоги потерпілим від домашнього насильства обговорено під час робочої зустрічі прокурорів, представників громадських організацій та педагогів (ФОТО)

За ініціативи Кременчуцької окружної прокуратури у Вищому професійному училищі № 7 міста Кременчука відбулася зустріч із педагогічним колективом навчального закладу.

Обговорювали питання комплексної допомоги потерпілим від домашнього насильства.

 

У заході взяли участь прокурори Кременчуцької окружної прокуратури Ніна Семеняченко, Вікторія Ібрагімова, Дмитро Косик, начальник сектору протидії та запобігання домашньому насильству Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області Олександр Паталах, представник центру життєстійкості «Місце сили» Надія Купенко, завідувач «Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі» Віта Ковалевська.

Спікери акцентували увагу присутніх на соціально-психологічній та правовій підтримці постраждалих від насильства, а також відповідальності, передбаченої для кривдників.

Протидія  кримінальним  правопорушенням,  пов’язаним  із  домашнім насильством, залишається одним із пріоритетів діяльності органів прокуратури.  

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 326